The road of Florèz leads to sustainability

 

Bij Florèz hechten we veel waarde aan duurzaamheid en ethisch verantwoord ondernemen. We proberen waar mogelijk te optimaliseren in onze duurzaamheid. We ontwerpen kleding waar we trots op zijn, met oog voor mens en milieu! Dit is zonder twijfel terug te zien in onze designs. Het is voor ons van groot belang dat een item van Florèz heel lang mee gaat. Dit waarborgen wij door de hoge kwaliteit stoffen, het comfort en de tijdloze designs.

Fair Manufacturing

Doordat onze kleding wordt gemaakt in eigen gecertificeerde fabriek, kijken wij er strict op toe dat de arbeidsomstandigheden zeer goed zijn. Dit waarborgen wij door het bieden van een fijne werkplek, eerlijke prijzen, goed loon en geavanceerde machines.

Washing

Wanneer mogelijk gebruiken we voor onze washing de nieuwste 3D laser technologie. Dit is een uitzonderlijke methode die buitengewone jeans kan creëren en de milieu-impact van de industrie kan verminderen. Bij 3D laser wordt er geen gebruik gemaakt van water, stenen of zand.

Fabrics

Denim is een sterke, gekeperde katoenen stof. De stof kwam uit het Franse Nîmes en was erg praktisch door zijn duurzame kwaliteit en lage prijs. Serge de Nîmes, de originele naam van spijkerstof, ook wel bekend als denim, is niet meer weg te denken uit het modebeeld. Denim is niet alleen praktisch maar ook stijlvol en krijgt karakter na veel dragen.

Product Care

Denim gaat lang mee en heeft weinig onderhoud nodig. Om ervoor te zorgen dat jouw broek zolang mogelijk mee gaat en dus een duurzaam item wordt, is het belangrijk om goed voor je broek te zorgen. Volg daarom het care label aan de binnenkant van de broek.

Support Everyone

Florèz gaat voor gelijke kansen in het leven. Daarom bieden wij, in samenwerking met een zorginstelling, dagbesteding aan mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Deze mensen worden ondersteund door werknemers van Florèz. Met liefde en zorg werken wij samen op ons logistiek centrum.

Reduce Waste

Samen zorgen voor minder verspilling. Wij zijn altijd opzoek naar manieren om jouw jeans nieuw leven te geven. Twee keer per jaar brengen wij broeken naar het goede doel om hen te steunen en een steentje bij te dragen aan de maatschappij. Stuur jij jouw oude Florèz jeans ook retour? Wij belonen jou met 10% korting op je eerstvolgende bestelling bij Florèz. Lets change together.

THE FUTURE OF FLORÈZ

Elke dag zijn wij bij Florèz bezig met de toekomst. Bedenken wat beter kan en doorvoeren wat mogelijk is. Helaas is de fashion-industrie nog steeds één van de vervuilendste branches die er bestaat. Dit moet anders. Wij zijn bereidt om tijd, geld en energie te investeren in ethisch verantwoord ondernemen.
De juiste stappen worden al gemaakt, beetje bij beetje wordt Florèz steeds duurzamer. Dit doen wij door middel van de keuze in stoffen, verpakkingsmateriaal, een juiste manier van produceren en altijd denken aan wat beter kan en moet. Uiteindelijk werken wij er naar toe om een volledig duurzaam merk en bedrijf te worden.