Privacy verklaring

Florèz is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.  Dit betekent dat we:

  • Doormiddel van deze privacy statement specificeren waarvoor we persoonsgegevens gebruiken;
  • Enkel persoonsgegevens verzamelen die nodig zijn voor het optimaliseren van de online winkelervaring;
  • Toestemming vragen indien we persoonsgegevens gebruiken voor andere doeleinden;
  • Verantwoordelijkheid nemen voor de beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens;
  • Jouw rechten om de persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen respecteren.

In deze privacy statement geven we toelichting over welke persoonsgegevens we verzamelen en voor welke doeleinden deze gebruikt worden binnen onze webshop Florez.nl. Wij raden het aan om deze privacy statement zorgvuldig door te lezen.

Indien er vragen zijn omtrent het verwerken van persoonsgegevens, dan vind je de contactdetails van Florèz onderaan deze privacy verklaring.

Verwerken van jouw bestelling

Voor het verwerken van jouw bestelling gebruiken wij persoonsgegevens die jij op onze website achterlaat op het moment dat wij daar naar vragen. Deze persoonsgegevens (naam, adres, telefoonnummer, e-mail, geboortedatum, IP-adres, betaling gegevens) worden gebruikt om een bestelling te verzenden. Om een bestelling te verwerken is het noodzakelijk om deze gegevens te delen met een bezorgservice en krijgen informatie van jouw bank of creditcard company. Met deze partijen sluiten wij een verwerkersovereenkomst.

We bewaren persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om doelen te realiseren waarvoor de gegevens worden verzameld. 

Sommige gegevens worden op basis van wetgeving langer bewaard.

Nieuwsbrieven

Florèz heeft een nieuwsbrief waarmee we geïnteresseerde informeren met nieuws, tips, producten en aanbiedingen. Hiervoor gebruiken we jouw e-mail adres na jouw uitdrukkelijke toestemming. We bewaren jouw e-mail adres zorgvuldig en het is altijd mogelijk om jezelf af te melden voor de nieuwsbrief. Iedere nieuwsbrief bevat een link om je uit te schrijven.

Klantenservice

Voor dit doeleinde, gebruiken wij jouw telefoonnummer en e-mail adres. Deze persoonsgegevens zijn nodig voor een volledige afhandeling van jouw vraag of klacht. We bewaren deze informatie tot we er zeker van zijn dat je tevreden bent met de afhandeling van jouw verzoek.

Mogelijkheid om een account aan te maken

Indien gewenst worden jouw gegevens gekoppeld aan een geregistreerd account. Hierdoor hebben wij toestemming om jouw gegevens te bewaren om jouw online winkelervaring te optimaliseren. Het gaat om de adresgegevens en bestelhistorie.

Promotie

Anders dan advertenties op onze website, gebruiken wij nieuwsbrieven en Social Media om je op de hoogte te houden van Florèz. Het is altijd mogelijk om je voor deze promotie af te melden.

Advertenties

Onze webshop toont geen advertenties van derde partijen. We verzamelen geen persoonsgegevens voor dit doeleinde. Op onze website vind je Social Media buttons, deze buttons worden gelinkt naar providers van de services, deze partijen verzamelen dan ook jouw persoonsgegevens indien je gebruik maakt van deze buttons.

Statistieken
We houden statistieken bij over het gebruik van onze webshop om de kwaliteit te verbeteren.

Cookies

Florèz maakt gebruik van functionele, analytische en tracking cookies. Cookies zijn kleine tekstbestanden die informatie opslaan in de browser van je computer, tablet of smartphone. Cookies zorgen dat de webshop naar behoren werkt en onthouden jouw voorkeursinstellingen. Hierdoor hoef je niet steeds dezelfde informatie in te vullen. Bij het eerste bezoek aan onze webshop, tonen wij een notificatie waarin we uitleg geven over onze cookies en vragen wij toestemming voor het gebruik van deze cookies. Indien je deze voorwaarden accepteert worden de cookies geïnstalleerd voor een optimale gebruikerservaring. Het is mogelijk om cookies uit te schakelen maar hierdoor zal de webshop niet optimaal functioneren.

Google Analytics

We gebruiken Google Analytics om het gedrag en de functionaliteit van onze website te analyseren. Hiervoor hebben we de verwerkersovereenkomst van Google geaccepteerd waardoor Google toestemming heeft om bepaalde informatie op te slaan en de IP-adressen zijn niet geanonimiseerd.

Veiligheid

Om ieders veiligheid en privacy te waarborgen en misbruik van persoonsgegevens tegen te gaan, nemen we onze verantwoordelijkheid in het beveiligen van persoonsgegevens. Deze maatregelen zijn altijd up-to-date en voldoen aan de wetgeving.

Aanpassingen in het privacy statement

We behouden ons het recht om het de privacy verklaring aan te passen indien nodig. Ons advies is om deze privacy verklaring regelmatig door te nemen zodat je op de hoogte blijft van nieuwe of aangepaste informatie.

Inzien of aanpassen van jouw persoonsgegevens
Voor vragen of wanneer je jouw persoonsgegevens wilt inzien, wijzigen of verwijderen, neem je contact op via info@florez.nl

Je hebt de volgde rechten

You have the following rights:
• Recht op toegang: je hebt het recht om jouw persoonsgegevens te alle tijden in te zien.
• Recht of rectificatie: je hebt het recht om persoonsgegevens te corrigeren indien deze onjuist is.

• Recht om een klacht in te dienen: je hebt het recht om een klacht in te dienen over de omgang met persoonsgegevens, of tegen directe marketing.
• Recht op vergetelheid: indien je hierom vraagt, dienen wij persoonsgegevens te verwijderen
• Recht op beperking van de verwerking: in bepaalde situaties kunnen wij gegevens (nog) niet wissen. In dit geval mag je eisen dat we tijdelijk stoppen met het gebruik van jouw gegevens.  

Indien je bij ons een van de bovenstaande verzoeken indient, vragen wij om identificatie middels een geldig ID om te bevestigen dat het om jouw persoonsgegevens gaat. Hierbij mag je je BSN-nummer en foto verbergen.

We streven ernaar om het verzoek binnen dertig dagen te verwerken. Indien het gaat om een complexe handeling of een specifiek recht, dan houden we je op de hoogte.

Klachten

Indien je een klacht wilt indienen omtrent persoonsgegevens, stuur dan een e-mail naar info@florez.nl met een duidelijke omschrijving van de klacht. Daarnaast heb je het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contact
Florez
Dr. Abraham Kuyperlaan
341402 SE Bussum, The Netherlands
contact@florez.nl
+31(0)627015819