Denim on Denim

Denim on Denim
Vandaag vertelt Mila over haar favoriete item, trend of collectie. Mila houdt zich binnen het team bezig met de PR van Florèz en onderhoud samenwerkingen met influencers. Zij vertelt vandaag wat meer over haar favoriete trend: Denim on Denim. 
 
I love denim! Jeans is niet meer weg te denken uit mijn kledingkast, het is het meest toegankelijke en veelzijdige stuk stof. Heel cliché, maar het is een erg makkelijk item dat je zowel casual goed kan dragen, maar ook tof is voor een avond uit. Dit doe ik zelf door mijn Florèz te combineren met een hak en een mooie blazer. En tegenwoordig inspelend op dé trend van nu combineer ik mijn jeans met jeans jacket en ga ik voor een full denim look! Denim on Denim creëert een trendy, maar ook edgy look.
Als ik een denim-on-denim outfit samenstel zijn er een paar dingen waar ik rekening mee houdt, waaronder de kleuren. Door mijn Caribische roots draag ik graag lichte bovenstuks dit kleurt mooier bij mijn huidskleur en lichte ogen, dus de Florèz jacket light blue is mijn favoriet! Om mijn benen optisch langer te doen lijken kies ik voor donkere denim, de flared dark blue bijvoorbeeld.

Denim jasjes zijn sowieso tijdloos en kunnen vrijwel het hele jaar door gedragen worden, ze zijn perfect om te combineren met eenzelfde kleur jeans voor een matchend pak. En voor in de zomer als het s 'avonds wat afkoelt goed te dragen met een spijkerjurkje of een korte denim short.

Dus mijn tip met deze column is: durf te gaan voor een Denim on Denim look. Ik weet zeker dat je de show steelt!

Liefs, Mila

Terug naar blog