Fit guide

De slim fit jeans is een variant op de skinny jeans. De broek is namelijk een wat strakker aansluitende broek bij de bovenbenen en loopt smal af, Door de hoeveelheid stretch dat een Florèz slim fit broek heeft zit deze jeans ook nog eens heel comfortabel!

De flared/bootcut is een model wat bij de bovenbenen en billen wat strakker zit en vervolgend wijd uitloopt. Dit is van zichzelf al een vrij vrouwelijke vorm maar door de Florèz flared voel jij je op en top vrouw. Wij hebben een nieuwe variant de Ana Flared.

Straight fit jeans hebben een tijdloze fit omdat ze recht naar beneden vallen. Bovendien valt de jeans op normale heuphoogte en blijft er altijd een beetje ruimte tussen de broekspijpen over. Wel zo comfortabel. Shop bij ons de Rowie Straight om de straight fit op en top te ervaren.

Een loose fit jeans zit dus losjes, veel losser dan bijvoorbeeld de slim fit spijkerbroek. Een jeans dus die écht comfortabel is. De loose fit is ideaal wanneer je toch niet zo'n fan bent van strakke spijkerbroeken en je brede bovenbenen hebt. Kijk bij ons eens naar de Jacky Jo.

De relaxed fit jeans is een wat rechter model en valt over het algemeen iets ruimer. Hierdoor hoef je je niet in allerlei bochten te wringen om hem aan of uit te krijgen. De relaxed fit jeans is uiterst geschikt voor vrouwen met een brede heup en benen. Bij ons nieuw in de collectie de July Mom fit.