We love colour! Meer kleur in je kledingkast.

We love colour! Meer kleur in je kledingkast.

Summer is here! En daarom is het tijd voor een vrolijke trend, namelijk de colour blocking trend. Wat deze trend inhoudt? Kleur, kleur en nog eens kleur!

 Kleurrijke kledingstukken zijn een geweldige manier om een statement te maken en je persoonlijkheid te laten stralen. Of je nu een liefhebber bent van felle tinten of subtiele pastels, kleurrijke kleding brengt je outfit tot leven.

 Het is de bedoeling dat we verschillende kleuren met elkaar gaan mixen en matchen, dus zeg maar dag tegen je donkere kleren van de herfst en winter. Combineer onze Ana Flared Pocket pink met een gekleurde blazer of draag de Julia Lavendel op de Florèz Flared Spring Green. Niks is te gek bij deze trend! Maar het is wel belangrijk dat je je outfit combineert met rustige items, zoals witte sneakers waardoor je outfit stylish blijft en niet te druk.

 Kleurrijke kleding is zoveel meer dan alleen maar een modekeuze. Het is ook een manier om vrolijkheid te verspreiden en je personality te laten stralen. Dus waarom niet een sprankje kleur toevoegen aan je garderobe en de wereld om je heen laten zien hoe prachtig je straalt?

Terug naar blog