THE FUTURE OF FLORÈZ

Wij zijn ons ervan bewust dat onze branche niet altijd even goed voor de planeet is. Daarom proberen wij op het gebied van duurzaamheid onze verantwoordelijkheid te nemen. Wij willen doen wat juist is, want ons merk draait om meer dan alleen een goede broek of ander mode-item. Transparantie staat hierin voorop. Hieronder is te lezen wat wij bij Florèz doen om ons steentje bij te dragen.

Product care

Wij doen er alles aan om een hoogwaardig product te maken. Een broek die waar je lang plezier van hebt. Om ervoor te zorgen dat jouw broek hierdoor dus een duurzaam item wordt, is het belangrijk om goed voor je broek te zorgen.

fabrics

Denim is een sterke, gekeperde katoenen stof. Denim is niet alleen praktisch, omdat het niets snel slijt maar ook stijlvol.
Naast denim werken we bij Florèz veel met de duurzame stof Tencel, een volledig plantaardige stof die zeer zacht aanvoelt.

fair manufacturing

Doordat onze kleding gemaakt wordt in een eigen gecertificeerde fabriek, kijken wij er strict op toe dat de arbeidsomstandigheden zeer goed zijn. Dit waarborgen wij door het bieden van een fijne werkplek, eerlijke prijzen, goed loon en geavanceerde machines.

washing

Wanneer mogelijk gebruiken we voor onze washing de nieuwste 3D laser technologie. Dit is een uitzonderlijke methode die buitengewone jeans kan creëren en de milieu-impact van de industrie kan verminderen. Bij 3D laser wordt er geen gebruik gemaakt van water, stenen of zand.

reduce waste

Samen zorgen we voor minder verspilling. Wij zijn altijd op zoek naar manieren om jouw jeans een nieuw leven te geven. Twee keer per jaar brengen wij broeken naar het goede doel om hen te steunen en een steentje bij te dragen aan de maatschappij. En pssst... Stuur jij jouw oude jeans retour? Dan krijg je 10% korting op je eerstvolgende bestelling!

support everyone

Florèz gaat voor gelijke kansen in het leven.Daarom bieden wij in samenwerking met een zorginstelling, dagbesteding aan
mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Deze mensen worden ondersteund door werknemers van Florèz. Met liefde en zorg werken wij samen op ons logistiek centrum.

FOLLOW THE FUTURE OF FLORÈZ

"BECAUSE WE WANT TO TAKE OUR RESPONSIBILITY IN FASHION"