EveryBODY is different

EveryBODY is different

 Vind jouw perfecte fit!

Dat elk figuur anders is dat weten we. Daarom is het ook helemaal niet zo gek als bepaalde broeken je helemaal te gek staan en bij een ander totaal niet. Wanneer je weet welk lichaamstype je bent kun je je sterke punten juist benadrukken en je minder sterke punten eventueel camoufleren. 

Jouw perfect fit kan er dan voor zorgen dat je er op je best uit ziet en lekker confident voelt. Maar hoe kom je er achter wat jouw perfect fit is? Wij helpen je graag in de zoektocht naar de perfect fit. Wij hebben per body type een do’s & dont’s list gemaakt om je te helpen. Hierin onderscheiden wij vijf verschillende types:

  • Aardbei: Brede schouders, een volle boezem en slanke benen.
  • Appel: Slanke benen en weinig taille, dikkere buik.
  • Peer: Smalle schouders en voller heupen.
  • Rechthoek: Slank en recht figuur met weinig tot geen taille.
  • Zandloper: Smalle taille, volle boezem en volle billen. 

De key is om balans te creëren. Als je juist ergens de aandacht op wilt hebben kan je het best gebruik maken van lichtere kleuren, mooie wassingen en opvallende prints.
Om de aandacht weg te trekken gebruik je juist effen en donkere kleuren. 

Ons advies is om te experimenteren met verschillende modellen & prints. Als je behoefte hebt aan persoonlijk advies, staan we klaar om je te helpen bij het vinden van jouw perfecte pasvorm. Aarzel niet en stuur ons gerust een e-mail met je vraag!

Back to blog