Moeder en dochter: Marieke en Perle onthullen hun Fashion tips en Favorieten!

Moeder en dochter: Marieke en Perle onthullen hun Fashion tips en Favorieten!

Marieke heeft een dochter een zoon (26 jaar) en een dochter (24 jaar). Marieke is al jaren trots ambassadrice op social media van FLORÈZ. Haar dochter deelt dezelfde passie voor social media en fashion en deelt haar fashion tips op met velen op Tik Tok. Het leuk ons dus ook om deze reden erg leuk om deze twee fashionista’s een aantal vragen te stellen!

Hoe is jullie moeder-dochter band?  We zijn heel erg aan elkaar gehecht en ook op elkaar ingespeeld. Perle woont intussen op zich zelf, maar ik kan enorm genieten van Moeder/dochter dingen! We hebben net een heerlijke vakantie naar Spanje achter de rug met z'n tweetjes. We laten elkaar vrij, maar doen dus ook veel leuke uitjes samen.

Hebben jullie dezelfde stijl, of is deze totaal anders? Onze stijlen zijn best wel verschillend. Perle is veel moderner en natuurlijk nog iets hipper en jonger gekleed. Perle is kleurrijk en volgt op de voet de laatste trends. Een voorbeeld voor velen;)! Mijn stijl is anders, casual chic, maar ook af en toe lekker stoer! De ene keer kan ik voor een jurk gaan zoals de ‘coco‘ en een andere keer ga ik juist voor een Flared jeans met gympen. Ik denk dat ik nog wel een hippe mama ben;).

Wat is het favoriete Florèz item? De Florèz flared zijn ons favoriet en op dit moment draag ik de Johnny jacket erg veel.

Wat is jullie ultieme fashion tip? Het is leuk om op Instagram of TikTok mensen te volgen die bij jouw stijl passen. Wij zijn het erover eens dat je goed op de hoogte moet blijven van de laatste trends. Wel zeggen wij altijd tegen elkaar: volg je hart en draag vooral waar je je comfortabel in voelt. Dat straal je namelijk ook uit!

Marieke op instagram: @Marieke_hagesteijn

Perle zowel op TikTok als op instagram: @Perlehagesteijn

Back to blog